Din ultimata bok om kreativitet

Det är en dröm och om jag tar tag i den, kanske drömmen kan omförhandlas till ett mål.

Den om att skriva en kreativitetsbok som talar till dig och som kan ge dig det stöd, den inspiration, den glädje, det hopp och den uppfordrande spark i baken som du behöver.

Men hur ska den se ut? Vad ska den innehålla? Vilken typ av bok gillar du?

Skriv till mig på torun@kreativitetsguiden.se och berätta. Jag blir dig evigt tacksam och utlovar på stående fot (hm, sittande bak) att du ska få all upptänklig information om utvecklingen före alla andra.

En frågeställning som jag går och grunnar på just nu och som du gärna får hjälpa mig med är vilken typ av bok det ska vara.

Du får ange flera alternativ, men tänk gärna till vad som just du behöver eller föredrar. Och skulle det vara så undersökningen är gjord så att ditt alternativ inte finns med, skicka då det där mailet till mig som gör att jag kan bättre mig!

Vill du att boken ska...

View Results

Loading ... Loading ...

Stort varmt tack!

Gillar du att tycka till i undersökningar och sedan ta reda på vad andra läsare på kreativitetsguiden har tyckt? Då har du fler här:

 

This entry was posted in Undersökningar and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>