God Jul och Gott Nytt år 2015/2016!

GrantomteTänk att det redan är dags för jul igen!

Hur är läget hos dig?

Själv är jag mitt uppe i ett intensivt packande som även innefattar provning av femtielva skridskor, längdskidor, slalomskidor, stavar, hjälmar, tjocksockar, skidoveraller och ordentliga vantar. Jag antar att vi tar oss iväg i år igen, men just nu ser det… hm… mörkt ut.

Jag skulle vilja tacka dig för ett fantastiskt roligt år! Kul att du har hittat hit. Speciellt varma hälsningar till dig som mailat med både frågor, tips och allmänna hejarop under året. Ni ska veta att det uppskattas!

6 januari 2016 drar vi igång igen. Då med några små förändringar:

  1. Kreativitetsövningarna kommer framöver att skickas ut med nyhetsbrevet Kreativitetsbrevet. Anmäl dig här så kommer de alldeles kostnadsfritt till en e-mail nära dig!
  2. Artiklar kommer att publiceras en gång i veckan – just nu tror jag det blir söndagar.
  3. I kulisserna kommer jag att arbeta med… det som du bestämmer! Ja, gå själv in och tala om vad du tycker att jag ska göra med de 101 kreativitetsövningar som redan finns publicerade. Superkort enkät med fyra frågor som tar max 1-2 minuter.

 

Till sist återstår det bara för mig att önska:

God Jul!

Må julen fylla ditt hem med glädje, ditt hjärta med kärlek och ditt liv med skratt!

&

Gott Nytt År!

Hoppas det blir härligt, glittrande och sprakande!

 

This entry was posted in Generellt and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>