Hur uppnå mål (kopplade till kreativa idéer) genom aktiv påverkan och inflytande?

Du som läste senaste Kreativitetsbrevet vet att jag fördjupar mig i vilka strategier och taktiska drag som du (och jag) kan använda för att framgångsrikt nå de mål som vi kopplat till våra kreativa idéer.

Jag utlovade också att du skulle få ta del av resultatet i juni.

Så slog det mig idag att det skulle vara mycket roligare, mycket intressantare och dessutom bli mycket bättre om vi hjälps åt!

Med andra ord gjorde jag en enkät för att ta del av dina erfarenheter.

En enkät med tio frågor.

En enkät som syftar till att få tal del av din kunskap för att du i förlängningen ska kunna ta del av andras.

Det tar inte många minuter – och jag kommer att vara dig evigt tacksam.

Så… Ladies and Gentlemen… får jag härmed stolt presentera…

E N K Ä T E N !

 

This entry was posted in Undersökningar and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>