Ingen dag är den andre lik och definitivt inte denna!

Ja, så är det. Ingen dag är den andre lik och definitivt inte denna.

Igår befann jag mig i Sigtuna och diskuterade nya och kreativa affärsmodeller för samhällets bästa. Idag är jag i en minimal ort i Smålands djupa skogar och har just kört några kreativitetsövningar inför de affärsutvecklingssamtal som gruppen ska ta tag i.

Mitt i allt detta slår det mig att det är dags att kolla vilka av kreativitetsguidens kreativitetsövningar som är mest populära. Det är helt enkelt dags att uppdatera topplistan.

Och inte är det väl någon idé att dra ut på det hela? Visst är du lika nyfiken som jag? Jamen… då kör vi…

Kreativitetsguidens 5 mest populära kreativitetsövningar.

 

This entry was posted in Topplista and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>