Jul- och nyårspresent

SmedDet är dags för julefrid och nya skälvande dagar på det år som stavas 2016. Tid som ger utrymme för eftertanke och reflektion tillsammans med en efterlängtad nystart.

Kreativitetsguidens jul- och nyårspresent skapades till julen 2014 och innehåller 18 ultimata grundprinciper för att uppnå din kreativa dröm. Min förhoppning är att du kommer att leva dem, andas dem och dra nytta av dem under 2016. Det år som du kommer se till blir ditt eget fantastiska kreativa år!

För att få jul- och nyårspresenten skickad till dig är det bara att fylla i namn och e-mailadress nedan. Då kommer e-klappen direkt till dig. Som bonus kommer du också att få inspirationsmailet ”Kreativitetsbrevet” då och då framöver.

De 18 grundprinciperna för att uppnå din kreativa dröm kommer från en liten studie som Kreativitetsguiden har genomfört under hösten. Studien syftade till att ta reda på hur det kommer sig att vissa människor tar steget och lever ut sin kreativa dröm trots rädslor, obehag och oro, medan andra blir stående på ett ben overksamma i sin obeslutsamhet och fångade av sina tvivel.

Studien presentades vid Lunds universitet i januari 2015.

Med detta tackar jag dig för ett helt fantastiskt år med Kreativitetsguiden. Jag är så glad att du är här och bidrar till att kreativiteten ökar omkring oss!

Nu tar jag och Kreativitetsguiden ledigt över jul och nyår. Onsdag den 6 januari 2016 hörs vi igen.

God Jul och Gott Nytt År!
Torun

 

This entry was posted in Frigör din kreativitet, Ta hand om din kreativitet and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>