Kreativitetsguiden fyller 3 år!

Pluto som födelsedagstårta

Pluto som födelsedagstårta

Kära nån, vad tre år går fort. Det känns som om det var igår som jag med stor bävan och skräckblandad förtjusning tryckte på publicera till Kreativitetsguidens första inlägg Realisera dina drömmar. Sedan kollade jag minst tjugo gånger i minuten om någon var inne på sidan och läste.

 

Det var det inte.

Jag är inte ens helt säker på att jag ville det.

Då.

Annat är det nu. Under det här senaste året har kreativitetsguidens sidor läst mer än 35000 gånger. Det är ju helt sjukt! Och roligt. Jätteroligt. Men antalet är egentligen helt oväsentligt. Det som betyder något är om du som läsare får ut något av det jag skriver. Och det vet jag ju inte alltid. Då är det extra roligt när det kommer positiv feedback som de här två senaste.

”Kreativitetsguiden är toppen!”

”Toppen! Gillar ditt koncept mycket. Många som behöver inspiration och pepp i detta.”

Det är du som läsare som gör kreativitetsguiden. Utan dig vore sajten inte alls lika värdefull. Därför skulle jag vilja rikta ett varmt tack till dig!

Vad händer i år då? Ja… vi får se vad jag mäktar med, men jag drömmer för fulla hus. Under tiden fortsätter jag att fördjupa mig i kreativitetens många ansikten. Just nu har jag snöat in på kombon entreprenörskap och kreativitet. I sinom tid lär det även nå fram till er.

Än en gång varmt tack!

Jag ser fram emot att få rådbråka min hjärna tillsammans med er ytterligare ett år.

Varma hälsningar,
Torun

Så här lät det när

 

This entry was posted in Generellt and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>