Kreativitetsövning #30 – Dra nytta av förgängligheten

Vi är nu i slutet av oktober och hösten är inte längre en fråga utan ett färdiguträtat utropstecken. Mörker och regn breder ut sig och beroende på var du bor i landet (Norrbotten?) kanske du redan är utrustad med den första snön.

Det är lätt att sitta inne och kura istället för att gå ut i friska luften. Ibland kanske det till och med gör oss mer produktiva. Fast, kreativitetsforskning visar att frisk luft, rörelse och nya sinnesintryck är precis vad vi behöver. Veckans kreativitetsövning är därför utomhus. Kläder efter väder är vad som gäller.

Ta och sök reda på en större yta med finkornigt material. Det kan vara en sandstrand, en grusplan, ett höstgrävt trädgårdsland, eller ett område med orörd snö. Skapa nu ett meddelande till yttre världsrymden.

(Fotografera gärna resultatet och lägg upp det på egen hemsida, twitter, facebook, instagram, blipfoto etc. Du får gärna lägga upp en länk dit här i kommentarsfältet. Jag ser med spänning fram emot att få se ditt alster.)

Intresserad av fler kreativitetsövningar? Kolla här.

 

This entry was posted in Frigör din kreativitet, Ha roligt, Kreativitetsövningar and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>