Kreativitetsövningar

Här på kreativitetsguiden.se finns det 101 kreativitetsövningar publicerade. Nya övningar kommer från 1 januari 2016 att publiceras i Kreativitetsbrevet, som du kan prenumerera på kostnadsfritt om du vill vara först med det senaste.

De 101 kreativitetsövningar som redan finns publicerade skulle jag vilja omarbeta till något som du behöver och som kan inspirera dig framöver. Vill du hjälpa mig och tala om vad du vill ha? Jag har gjort en enkät med fem superkorta frågor som tar max 1-2 minuter att besvara. Jag skulle verkligen bli glad för din hjälp! Besvara enkäten här!

Tack!
Torun

—————————–

Här nedan har jag samlat ihop ett 60-tal av de kreativitetsövningar som publicerats. Övningarna är indelade i olika kategorier. Har du tips på en eller flera övningar som du gärna vill dela med dig av, kontakta mig gärna på torun@kreativitetsguiden.se.

 

Arbeta Strategiskt

 

Frigör din kreativitet

 

Få det gjort

 

Ha roligt

 

Inspiration

 

Nya intryck

 

Omge dig med kreativa människor

 

Ta  hand om din kreativitet

 

Tysta din inre kritiker

 

Utmana dig själv

 

5 Responses to Kreativitetsövningar

  1. Pingback: Slöjd | Pearltrees

  2. Maria Olofsson says:

    Tack för en underbar sida!
    Jag har fått med mig mycket positiv energi genom att läsa kreativitetsövningarna och nu ska jag börja tillämpa vissa av dom!

  3. Hannele says:

    Just hittat din sida. Och det lilla jag läst har redan inspirerat mig . Ska bli spännande att se vart detta leder mig. Kramar o tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>