Månadens boktips #12 – Den mentala orgasmen

den-mentala-orgasmenMånadens boktips ”Den mentala orgasmen – en lite bok om det största som finns” har en spännande titel och ett ännu mer spännande innehåll. Boken är skriven av Per Robert Öhlin och innehåller korta, kärnfulla kapitel om alla möjliga och omöjliga aspekter av kreativitet. Den är med andra ord sprängfylld med kreativitetens praktiska, psykologiska och kulturella natur. Allt för att vägleda dig och mig som läsare till att ta till vara på vår kreativitet och utveckla densamme.

Jag blev oerhört glad när jag började läsa boken och insåg vad jag hade i handen. Nu är jag nästan ännu gladare över att det finns några få ynka kapitel kvar som jag ännu inte har läst! Dessa ska jag avnjuta långsamt så de räcker så länge som möjligt. Glömde jag skriva att jag rekommenderar den?

Boken gavs ut 2010 och är inte helt lätt att få tag på. Biblioteket har den, men tyvärr varken AdLibris eller Bokus.

Intresserad av fler boktips? Du hittar dem här.

Kanske sugen på intressanta sajter på nätet? Webbtipsen hittar du här.

Eller kanske intresserad av att få Kreativitetsbrevet hem till din e-mail var sjätte vecka? Ett kostnadsfritt brev fyllt med artiklar, övningar, tips och erbjudanden för att lyfta dig till nya kreativa höjder. Tacka ja här!

 

This entry was posted in Boktips and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>