Månadens boktips #2 – Creativity Now

creativity-nowIbland kan ett besök på en fysisk bokhandel förvandlas till en överjordisk upplevelse. Ett besök på Foyles i London var just ett sådant. Otaliga var de böcker jag sedan tryckte ner i min resväska och undvek att svära över trots att jag fick sätta mig på väskan för att få igen blixtlåset. Att köpa böcker på nätet är verkligen bekvämt och bra, men vad går upp emot att lukta, klämma, känna och bläddra?

En av de böcker jag fick med mig hem var ”Creativity Now – Get inspired, create ideas and make them happen” av Jurgen Wolff. En riktig pärla som jag varmt rekommenderar till alla med ett intresse av att ta hand om, utveckla och dra nytta utav sin kreativitet.

Boken är trevligt skriven och innehåller både tips och tricks samt små berättelser och stimulerande exempel. Dessutom innehåller varje kapitel bonusmaterial på författarens hemsida.

Boken är uppdelad i fyra delar; drömma, skapa, tillämpa, anpassa, vilket betyder att oberoende av var du befinner dig i den kreativa processen, så är chansen stor att det finns något matnyttigt för just dig.

Boken finns i häftat format på de flesta nätbokhandlar.

Här hittar du fler tips på böcker om kreativitet.

Har du läst någon bra bok om kreativitet som du skulle vilja rekommendera? Skriv av hjärtans lust i kommentarsfältet, eller maila mig på torun@kreativitetsguiden.se!

 

This entry was posted in Arbeta strategiskt, Boktips, Få det gjort, Frigör din kreativitet, Inspiration and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>