Månadens webbtips #11 – Anna Åberg

Anna Åberg

Anna Åberg

Kreativitet kan som bekant vara så mycket. Alltför sällan tycker jag att det framgår hur kreativt det är att skapa sin egen webbvärld, bemästra de tekniska svårigheterna och sedan fylla sin blogg, sina hemsidor och sina sociala medier med tankar, tips, idéer och åsikter.

De senaste åren har entreprenörer fått stort genomslag som kreativa. Att komma på en affärsidé som håller, jobba för den och hitta lösningar till alla miljontals utmaningar som företagare står inför det är kreativt.

Följaktligen måste webbentreprenörer vara oerhört kreativa. Den som följer Anna Åberg behöver inte tvivla. Anna Åberg är en digital nomad, dvs en webbentreprenör som är platsoberoende och kan driva sitt företag över webben oberoende var hon befinner sig för stunden. Anna Åberg brinner för att hjälpa andra skapa sina drömmar på nätet, uppleva frihet och ta sig förbi snåriga tekniska hinder.

För den som själv är intresserad av att bli eller vidareutveckla sig till webbentreprenör rekommenderar jag Anna Åberg. Hon har mängder av gratisprodukter och tips som du kan ta del av, tex nyhetsbrev, mailserier och webinarier. Därutöver har hon också tillsammans med Ann Ljungberg och Ann Klefbohm i Digitala Affärsmodeller avancerade kurser för den som har ambitionen att ta sig ett steg längre.

———————
Är det just kreativitet du är intresserad av 😉 så rekommenderar jag att du prenumererar på Kreativitetsbrevet. Gratis. Skriv upp dig här.
———————

Vill du ta del av fler webbtips? Klicka här.

Är det kanske boktips du är intresserad av? Du hittar dem här.

 

This entry was posted in Webbtips and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>