Månadens webbtips #13 – Sparring Mind

Då och då ramlar jag över hemsidor med ett innehåll som jag verkligen tycker om och som jag vill återkomma till. Ofta visar det sig då att många andra, ofta flera tusen andra, hunnit dit före mig. Och jag funderar alltid på hur det kan komma sig. Med dagens sökmotorer vore det ju inte möjligt, eller?

Sparring Mind är en sådan sida. Har du inte hittat dit än är jag glad att kunna hjälpa dig en bit på vägen. Har du redan varit där några varv kan du väl passa på att tipsa mig om den sajt jag verkligen inte borde missa, så jag kan tipsa vidare om den i min tur!

Sajten Sparring Mind drivs av Gregory Ciotti och fokuserar på kreativitet, produktivitet och vanor. Gregory Ciotti tar sin utgångspunkt i utvecklingspsykologi, hjärnforskning och mänskliga beteenden.

Han har många tänkvärda artiklar och många härliga tips på läsvärd litteratur. Jag önskar dig en angenäm tid när du surfar runt på http://www.sparringmind.com/.

Nyfiken på Kreativitetsbrevet? Läs mer här.

Vill du ta del av fler webbtips? Klicka här.

Är det kanske boktips du är intresserad av? Du hittar dem här.

Har du själv ett länktips som du vill vidareförmedla? Maila mig gärna på torun@kreativitetsguiden.se, eller lämna en kommentar nedan.

This entry was posted in Webbtips and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>