Månadens webbtips #18 – Sparring Mind

Månadens webbtips har haft uppehåll ett tag, men nu är det dags.

Idag är det bloggen Sparring Mind och Gregory Ciotti som är på tapeten.

Gregory Ciotti är en obändigt nyfiken man som förkovrar sig inom många spännande områden, även om han själv menar att det han gör handlar om kommunikation, samarbete och att främja ett bättre arbete.

Jag skulle vilja komplettera den bilden med att Ciotti är intresserad av skrivande, gruppkultur, kreativt arbete och ledarskap.

Gregory Ciotti är en träffsäker ”fotograf” av människans tankar och beteende. Därmed lyckas han både identifiera vad som är på gång, tänka vidare och sedan frikostigt dela med sig av både det han själv har läst och det han har skrivit på sistone.

Hans bloggproduktion skulle möjligen kunna representeras av ämnen som; roten till uppskjutarbeteende, strategisk lathet, utmaningar och vinster med att jobba hemifrån, betydelsen av att tänka visuellt eller vad man kan behöva reflektera över i sitt arbetsliv.

För egen del tycker jag att artiklarna är både genomtänkta och väl genomarbetade. De får mig allt som oftast att tänka till och ofta bidrar Gregory Ciotti med tips eller tankegods som underlättar min vardag och tar mig ytterligare ett steg framåt.

Gregory driver den egna bloggen Sparring Mind och är även en av skribenterna på Help Scouts blogg där han arbetar med marknadsföring. Därutöver delar han artiklar via LinkedIn och Twitter.

Det varierar lite var han är mest aktiv. När jag började följa honom var det på Sparring Mind, under det senaste året har det varit Help Scout och framöver har han yttrat en förhoppning att det återigen ska bli Sparring Mind.

Det är inte alltid jag orkar hålla reda på var han just nu befinner sig, även om jag mer än gärna läser hans tänkvärda texter, så ett tips är att prenumerera på nyhetsbrevet, då kommer alla klokheter rakt ner i din e-mail.

Vill du istället prenumerera på mina klokheter? Anmäl dig till Kreativitetsbrevet!

Vill du ta del av fler webbtips? Klicka här.

Är det kanske boktips du är intresserad av? Du hittar dem här.

This entry was posted in Webbtips and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>