Månadens webbtips #2 – The Creativity Land

Kreativitetsguidens andra webbtips genom tiderna är en tungviktare i professionalism.

Marci Segal har skapat http://www.creativityland.ca/ och sprider där såväl intellektuell kunskap om kreativitetens vinklingar och vrår, som puffar för World Creativity and Innovation Week, den 15-21 april varje år, som hon har varit med och grundat.

Creativity Land  vill uppmuntra folk att använda sin kreativitet för att skapa en bättre värld. I synnerhet har sajten som ambition att frigöra ledare och chefers tankar och potential så de kan skapa nya framtider.

Bloggen är både praktisk och tankeväckande. Varje gång när jag själv stänger ner sidan har jag en känsla av att jag borde stanna ett litet slag till, suga ut lite mer kunskap, läsa lite till och kanske interagera lite mer.

Vill du ta del av fler månadens webbtips? Kolla här.

Har du själv ett länktips som du vill vidareförmedla? Maila mig gärna på torun@kreativitetsguiden.se, eller lämna en kommentar nedan.

 

This entry was posted in Webbtips and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Månadens webbtips #2 – The Creativity Land

  1. Elisabeth says:

    Finner flera intressanta inlägg och bra länkar här på Kreativitetsguiden. En sida jag gärna rekommenderar för andra.
    Varmt lycka till med det fortsatta arbetet.

  2. Torun says:

    Stort tack. Det värmer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>