Månadens webbtips #4 – 99u

Månadens webbtips är 99u.com, eller som det rätterligen kallas: ”99u – Insights of making things happen.”

Det är en sajt som tycker att den kreativa världen alltför länge har fokuserat på att nya idéer ska genereras snarare än att de idéer som finns ska sättas till verket, utföras, bli av, komma till stånd.

99u har mycket på sin sajt, men just för kreativitet finns det en sk arbetsbok som dagligen publicerar på ämnet samt på produktivitet.

Innehållet är blandat, ibland högt och ibland lågt, men rätt som det är dyker det upp några riktiga guldkorn. Guldkorn som tydligt hjälper dig med kreativa idéer att driva dem framåt. De kan handla om hur du kan ta till sju enkla sätt att stärka din kreativitet, men det kan också vara praktiska tips som att maximera kreativiteten genom att se till att växla mellan olika uppgifter.

Det är guldkornen som gör att månadens webbtips går just till 99u.com även om det innebär att vissa poster och inlägg får hoppas över.

 

This entry was posted in Webbtips and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>