Månadens webbtips

I månadens webbtips vill jag lyfta fram eldsjälar, organisationer och företag som genom sina sajter inspirerar och vägleder mig och andra. De jag väljer att presentera här har ofta en anknytning till kreativitet, men inte alltid.

På den här sidan samlar jag de webbtips som jag skrivit om i bloggen. Sidan blir på så sätt en webbank som med start i september 2013 så sakteliga fyller på sig en gång i månaden.

Jag ser sidan som ett TACK till alla de som oförtröttligt arbetar för och med kreativitet och som samtidigt orkar dela med sig till min och andras fromma. Naturligtvis hoppas jag också att sammanställningen ska vara till nytta för dig som följer kreativitetsguiden.se och att du ska hitta fler infallsvinklar på just din situation.

Hör gärna av dig med tips på länkar du tycker om och vill dela med dig av. Hör definitivt av dig om någon länk av någon anledning slutar att fungera. E-mail? torun@kreativitetsguiden.se

 

Generellt om kreativitet

 

Praktiska verktyg vid kreativ utövning

 

 

Är du intresserad av våra boktips? Kolla här.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>