Om

Kreativitetsguiden.se är till för dig, dvs författare, bildkonstnärer, musiker, skådespelare och skapare inom alla områden som vill realisera dina drömmar.

Min förhoppning är att sajten ska fungera som stöd och inspiration till att komma igång med ditt kreativa skapande, att stötta och pusha under arbetets gång, att bidra till att du avslutar och färdigställer dina kreativa projekt och att du mår bra under tiden. Kanske också att du vill, vågar och kan, visa upp och presentera ditt arbete för omvärlden om du så önskar.

Sajtens fokus är gemensamma ämnen för alla kreativa skapare. Jag hoppas att med tips och idéer kunna guida dig över, runt och igenom de hinder som finns inbyggda i den kreativa processen. Därför är den här sajten både om arbete och lek, om tvivel och självförtroende, om ångest och djup (om än kortvarig) tillfredsställelse. De gemensamma frågeställningarna exemplifieras av nedslag inom olika områden.

Kreativitetsguiden.se publicerar ett blogginlägg och en kreativitetsövning varje vecka. För det mesta också ett ”månadens inlägg” varje vecka.

Mitt mål är att du realiserar dina drömmar. Att du vill skapa finns inom dig, den här sajten ger dig vägledning. Jag hoppas att kombinationen är fruktsam.

Lycka till!
Torun

 

2 Responses to Om

 1. Christer Björkman says:

  Hej
  Jag är på jakt efter en person som kan köra en (eller flera) kreativitetsövningar med en grupp på cirka 10 personer. Det måste vara på engelska. Har du förslag på någon som skulle kunna leda en sådan övning. Det är eftermiddag den 1 mars som gäller och platsen är en herrgård strax söder om Uppsala.
  Med vänlig hälsning
  Christer B

  • Torun says:

   Hej Christer! Vilken spännande förfrågan! Självklart har jag förslag på detta. Mailar dig. Vänliga hälsningar Torun

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>