Så här utvecklas kreativitetsguiden.se!

Pö om pö får kreativitetsguiden.se nya sidor och nya funktioner. I min iver och passion att förmedla kunskaper och insikter om kreativitet är det inte alltid jag kommer ihåg att berätta för er vad som är nytt, eller vad jag har uppdaterat som kan vara av intresse. För att bättra mig något på den punkten kommer här ett samlingsinlägg.

I februari skapades sidan ”Läsarfrågor” där alla är välkomna att fråga om kreativitet. Under mars har en undersida kallad ”Frågor och svar” skapats där jag successivt lägger upp de frågor som kommer in och som är av allmän karaktär. Svaren i form av artiklar hittar ni naturligtvis också här.

Kreativitetsguidens första undersökning publicerades i mars. Deltog du? Det är inte försent än. Tack vare en läsarkommentar har undersökningen förbättrats. I mitten av april kommer nästa.

Under senhöst/vår har kreativitetsguiden.se fått besök av två gästbloggare och gensvaret har varit oerhört positivt. Därför välkomnar vi gärna fler. Kanske är det dig vi väntar på?

Uppdateringar då? Jo, varje månad uppdaterar jag en topplista. Februari och mars bjuder på följande:

Har du några önskemål om hur kreativitetsguiden.se ska utvecklas är du varmt välkommen att kommentera nedan, eller maila till torun@kreativitetsguiden.se

Sugen på att läsa mer? Prova:

 

This entry was posted in Generellt, Topplista and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>