Tävling! Vinn boken ”Kreativitet utan flum”

kreativitet-utan-flum---hemligheterna-med-att-bli-ett-kreativt-proffsI Kreativitetsguidens första tävling någonsin har du chansen att vinna ”Kreativitet utan flum – Hemligheterna med att bli ett kreativt proffs” skriven av Stefan Ekberg. Det är bokförlaget Redaktionen AB som bidrar med inte mindre än fem böcker till tävlingen.

Kreativitet utan flum är en bok om hur man gör för att kunna leva på att vara kreativ och hur man gör för att tjäna pengar på det. När jag tipsade om boken förra veckan skrev jag bland annat så här:

”Kreativitet utan flum” är en fullspäckad handbok med känslan av att den är skriven i ett snabbt tempo och med ett stort behov från författarens sida att föra ut praktiska och konkreta råd till läsaren. Boken är därmed full med tips som är enkelt introducerade och som med egen insats kan ge dig många användbara verktyg i din kreativa utövning.”

Hela recensionen hittar du här.

Vad krävs för att delta i tävlingen?
För att vara med och tävla behöver du bara skicka ett e-mail till torun@kreativitetsguiden.se och besvara frågan ”Vad är din största utmaning/ största frustration just nu vad gäller din kreativa utövning eller ditt kreativa projekt?”. Inga andra krav är kopplade till tävlingen.

Hur länge pågår tävlingen?
Tävlingen börjar torsdagen den 12 mars klockan 06:00 och avslutas söndagen den 15 mars klockan 22:00, så se till att maila innan dess för att vara med. Till alla fantastiska läsare runt om i världen vill jag påminna om att det är svensk tid som gäller.

Vad händer sedan?
Efter tävlingstidens slut den 15 mars kommer jag med hjälp av en slumpgenerator välja ut fem vinnare bland de bidrag som besvarat tävlingsfrågan. Resultatet kommer att presenteras här på kreativitetsguiden.se måndag den 16 mars.

Tävlingens vinstvärde
Kreativitet utan flum betingar ett värde av ca 500 kronor hos de svenska nätbokhandlarna.

Nu tror jag att jag har fått med allt väsentligt som Lotteriinspektionen föreskriver.

Återstår det roliga.

Vill du vara med och tävla?

Maila mig! torun@kreativitetsguiden.se

Och glöm inte: ”Vad är din största utmaning/ största frustration just nu vad gäller din kreativa utövning eller ditt kreativa projekt”!

Tipsa gärna andra som du tror kan vara intresserade. Då blir jag glad :-)

Vill du få gratis kompetensutveckling inom kreativitet, tips på fler tävlingar och annat smått och gott som händer hos kreativitetsguiden.se är du varmt välkommen att prenumerera på det kostnadsfria Kreativitetsbrevet.

 

This entry was posted in Tävling and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Tävling! Vinn boken ”Kreativitet utan flum”

  1. Pingback: Anna Hellqvist » Tävla med din frustration och kreativitet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>