En nyttig läxa

Hej igen!

Datorn är äntligen tillbaka. Senare än jag hoppats, men i full vigör. Det innebär att Kreativitetsguiden kör igång igen. Närmare bestämt imorgon, onsdag den 9 september.

Varmt välkommen tillbaka!
Torun

—————————-

Kära vänner,

Kreativitetsguiden har drabbats av en nyttig läxa. Denna gång i form av en total hårddiskkrasch. IT-tekniker har inte lyckats få kontakt med hårddisken och därmed inte heller kunnat återskapa några dokument.

Turligen gjorde jag backup precis innan sommaren. Oturligen antog jag att sommaren mestadels bestod av sommar, sol och ledighet. Med andra ord har jag ingen backup på allt förberedelsearbete inför hösten som jag nu inser att jag gjort.

På onsdag hoppas jag få tillbaka min dator med ny SSD-disk och Windows 10 installerat, men framförallt med en kontinuerlig backup-rutin. En kvalitetshöjning, som jag hoppas underlättar kommande arbete.

Under tiden ber jag om ursäkt för den totala tysthet som totalt drabbade hemsidan, twitter, instagram och Facebook samtidigt.

Jag återkommer så snart jag bara kan, allra senast på söndag den 6 september 2015.

Allt gott!
Torun

Ps. Och du… ta backup… jo… nu!  😉

 

This entry was posted in Arbeta strategiskt, Få det gjort and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>