Hemliga klubben

Vem är du? En pladdrig typ som pratar vitt och brett med vem som än passerar, eller kanske en tystlåten mussla sammansmält med tapeten i rummets mörkare delar?

Det spelar ingen roll. Frågan är felställd. Det handlar nämligen om vem/eller vad ditt kreativa projekt är. Och det är det inte säkert att du vet.

Har du fått en idé? Stäng munnen och börja med att skapa ett imaginärt rum för ditt projekt. Låt det fungera som en kuvös för din nyfödda projektbebis. Utsätt det inte för plågsamma tester och besvärliga korsförhör. Nej, låt istället din kreativa idé få utvecklas i fred, i skymundan, för att i en senare fas vara redo att möta världen. När den har växt till sig lite.

Och då är det dags. För det finns ingenting som kan få en idé att växa så bra som lite social ping pong om och med idéer!

Vill du läsa fler relaterade artiklar? Prova:

 

This entry was posted in Ta hand om din kreativitet and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>