Hur kommer din kreativitet till uttryck?

Kreativitet är verkligen ett vitt begrepp. Det finns olika definitioner på vad kreativitet är, men också på när det används och av vem. Spännande för mig som redaktör för Kreativitetsguiden och en otrolig utmaning när det gäller att omfamna ämnen som kan intressera dig.

Turligen är vi komplexa (och kreativa) människor, så chansen är dessutom stor att du som läser den här sajten har flera kreativa uttryck.

Men vilka är de? Här nedan hittar du kreativitetsguidens första undersökning och jag skulle tycka det vore väldigt roligt om du ville vara med. Därefter hittar du länkarna till två andra undersökningar du gärna får vara med i.

Finns inte din form av kreativitet med? Maila mig på torun@kreativitetsguiden.se  så får jag anledning att korrigera!

Du kan max fylla i tre alternativ.

På vilket sätt kommer din kreativitet till uttryck?

View Results

Loading ... Loading ...

Här hittar du två andra undersökningar du gärna får vara med i, eller ta del av resultaten i:

 

This entry was posted in Test, Undersökningar and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Hur kommer din kreativitet till uttryck?

 1. Roger Forslund says:

  Kul idé. Men urvalen är alldeles för grunda och konventionella. De är för inriktade på den artistiska kreativiten. Här finns t ex inte innovation, forskning, PR, m fl kända branscher som kräver kreativitet.
  Dessutom är kreativitet nåt som ingen kan leva utan så jag kan tänka mig att precis alla typer av människor och branschtillhörigheter kan lockas av en sådan här sida.
  I övrigt gilalr jag sidan :-)

  • Torun says:

   Hej Roger! Kul att du gillar sidan. Tack! Det värmer.
   Och tack för din värdefulla kommentar. Du har helt rätt vad gäller urvalen för undersökningen. Jag försöker skapa ett innehåll på sajten som vänder sig till alla grupper du nämner och i det här fallet har jag helt klart fallit i den klassiska fallgropen artistisk kreativitet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>