Kreativitetsguiden fyller ett år!

Tänk vad ett år går fort! Idag, den 1 februari 2014, är det exakt ett år sedan jag startade kreativitetsguiden.se.

Det första blogginlägget kändes som en livsomvälvande upplevelse och den första kreativitetsövningen som något fullständigt extraordinärt. Eftersom ingen kände till sajten och inga sökmotorer hade hunnit indexera den, så var gensvaret som ni förstår klent.

De första två veckorna hade sajten fyra besökare. Det var jag, min syster som jobbar inom ett kreativt yrke, min tokkreative kompis och en okänd från Göteborg som hittat in genom syrrans twitterflöde. Den tredje veckan hade antalet unika besökare ökat till sex.

Nu är det fler än 1000 besökare på sajten och sidvisningarna närmar sig 10 000. Jätteroligt. Oerhört kul och helt beroende av att du som läsare kommer hit, spankulerar omkring virtuellt och sedan kommer tillbaka! Det är nästan det som gläder mig mest – att hälften av alla besökare, dvs du, väljer att komma tillbaka igen och igen. TACK!

Jag har funderat på vad jag ska kunna skapa på sajten för att ge dig någonting tillbaka och kommit fram till tre nyheter, under den kommande veckan, som alla utgår från en kontakt mellan dig, mig och andra läsare.

1. Först ut kommer att bli läsarfrågor, eller kreatörens frågor. Kanske jag till och med vågar kalla det Fråga experten? Det är en möjlighet för dig som funderar kring något inom kreativitet att fråga mig om detta (naturligtvis helt gratis) och att få ett svar.

2. Du som följer kreativitetsguiden.se vet jag har en otrolig mängd kunskap. Det vore synd att hålla inne med den. För att ge dig möjlighet att bidra till andras utveckling, själv hitta ett skyltfönster (kanske driva trafik till din hemsida) och medverka till kreativitetsguidens utveckling undrar jag om du vill bli gästbloggare? Det vore mycket spännande. Läs mer här!

3. Slutligen är det kanske så att du håller på med något kreativt yrke, har massor av praktisk erfarenhet, kan tänka dig att dela med dig av dina erfarenheter och samtidigt öppna upp en ny marknadsföringskanal. Passa då på att bli intervjuad till det kreativa porträttet. Kontakta mig på torun@kreativitetsguiden.se. Det ser jag fram emot.

Stort tack till er alla! Det ska bli oerhört roligt att köra vidare ett år till. Var månne vi stå om ett år?

För dig som vill återvända till varför jag och kanske du är här finns kreativitetsguidens andra artikel som lånade Robin Sharmas eminenta ord.

 

This entry was posted in Generellt and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>