Organisation och dunkla hörn

Ibland kan jag få en hel del huvudbry kring hur allt material som finns på kreativitetsguiden.se ska organiseras för att det ska vara begripligt och lättillgängligt för dig som vill ta del av det.

Hur man än gör känns det som om vissa delar, ibland viktiga och ibland oviktiga, sjunker undan in i något dunkelt hörn och sedan ligger och lurar i väntan på att någon eventuellt ska komma den vägen förbi, tända lampan och hitta en… tada… kreativitetsövning, eller något.

Du får gärna berätta för mig om hur du gör för att leta dig fram till saker och ting som intresserar dig på kreativitetsguiden.se. Skulle det kunna bli bättre, eller lättare? Skriv i kommentarerna, eller maila mig på torun@kreativitetsguiden.se.

Ett sätt att synliggöra material, i det här fallet kreativitetsövningar, som ramlat utanför allfarsstigarna har jag i den speciella topplistan 5 kreativitetsövningar bland Kreativitetsguidens dolda skatter. Den uppdateras med jämna mellanrum och ger dig en möjlighet att leta dig djupare in i kreativitetsguidens skattkammare.

En annan topplista med samma tankegång är Kreativitetsguidens dolda artikelskatter. Välkommen att botanisera!

Gillar du topplistor? Då har du tre till här:

 

This entry was posted in Topplista and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>