Sommar, sommar, sommar!

Photo credit: freepik.com

Photo credit: freepik.com

Jag har en underbar syn framför mig där jag sitter. Björklövsruskorna passerar förbi i ivriga händer på både stora och små. Blomsterkransarna är bundna och fulla av ängsblommor och på gräset ligger midsommarstången redo. I köket finns ett smärre berg med snoppade jordgubbar, gräslöken är klippt, gräddfilen är i kylen och vi har sill till ett mindre kompani.

Det är med andra ord midsommarafton när jag skriver det här och svensk sommartradition i kubik.

Det är också dags för kreativitetsguiden att ta sommarledigt. Nu ska det bli saltstänk i håret, jord under naglarna, läskande drycker under parasollet, solbränna och ojämna duster med familj och släkt.

Av hela mitt hjärta önskar jag er alla en lång, skön, glad och kreativ sommar!

Kreativitetsguiden är tillbaka den 19 augusti 2015. Vi börjar med en kreativitetsövning för att få igång hjärnorna och i höst kommer Kreativitetsbrevet ut med förnyad kraft. Anmäl gärna ditt intresse om du vill hänga på.

För dig som inte vill vänta så länge är du varmt välkommen att surfa runt på kreativitetsguiden.se. Här finns 90 kreativitetsövningar att ta del av och mer än 90 artiklar som behandlar olika delar av den kreativa processen (se kategorilistan längst ner till höger på sidan). Vill du ha hjälp med sorteringen kan du använda dig av våra topplistorBoktips för hängmattan, webbtips för soffhänget och möjligheterna att ställa egna frågor (och läsa andras frågor och svar) för den vetgirige finns också. Kanske vill du delta i en undersökning, eller läsa vad våra gästbloggare skrivit? Kanske vill du bli gästbloggare själv? Ta chansen!

Det ska bli oerhört skönt med sommarledighet, men jag ser redan fram emot att träffas igen till hösten.

Sköt om er! Njut! Och varmt tack för att ni väljer att hänga på kreativitetsguiden.se!
Torun

This entry was posted in Generellt and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>